Logotype

Våra Ambassadörer

Våra ambassadörer består av sju fantastiska profiler. Dessa är journalisten och chefredaktören Pamela Andersson Alselind, längdskidåkaren Daniel Richardsson, Glada Hudik-teaterns grundare Pär Johansson, utförsåkaren André Myhrer, folksångerskan Emma Härdelin, skådespelaren Mats Melin och kläddesignern Frida Jonsvens. Alla har länge varit goda ambassadörer på egen hand, men nu sammanför vi dessa.

I vårt arbete på Näringslivsbolaget (HNA) ingår det att öka intresset och nyfikenheten för Hudiksvalls kommun som bostadsort och etableringsort och vi vill därför hitta nya sätt att placera Hudiksvalls kommun på kartan. Där föddes idén om att utveckla en form av konkret och genomtänkt arbete med utvalda ambassadörer för vår kommun.

Att vara ambassadör för Hudiksvall är ett förtroendeuppdrag och bygger på att verka i en positiv anda för Hudiksvalls kommuns utveckling såsom att tala gott och berätta om Hudiksvall när tillfälle ges. Ambassadörerna samverkar med HNA baserat på frivillighet och det är ett oavlönat uppdrag. 

I mån av tid och möjlighet deltar de gärna vid evenemang och företagsevent. HNA vidarebefordra sådana förfrågningar till ambassadörerna.

Vi är övertygade om att genom förebilder visar stolthet kommer även andra människor att ta efter, bland boende i kommunen och bland de som flyttat härifrån. Ju fler som pratar gott ju starkare kraft blir det. Vi ser att vi alla genom att vara ambassadörer bidrar till en ökad stolthet för kommunen.