Logotype

Våra Ambassadörer

André Myhrer

2018 vann Andrè OS Guld i slalom! André Myhrer är utförsåkare i svenska skidlandslaget och tävlar för Bergsjö Hassela Alpina. Sedan tidigare har han ett OS-brons i slalom. Andrés karriär började i Hassela. Efter många år i Monaco har Andre och hans familj vänt åter till Hälsingland.

"Mitt smultronställe i Hudiksvall är golfbanan ute i Idenor. Jag älskar att spela golf och önskar att jag hade mer tid för det. Jag tror det är därför jag uppskattar så mycket när jag väl får komma ut dit och gå en runda. Det är en fantastiskt fin och välskött bana och utsikten från 8:an över Hudiksvallsfjärden är fantastisk.

Det är just närheten till havet som jag tycker gör Hudiksvall till den härliga stad den är. Att en solig sommardag kunna åka ut till Maln och bada eller ta en tur med båt i skärgården, det är livskvalité.

Glada Hudik känns som en storstad för du har ett brett utbud av affärer, restauranger och saker att göra, samtidigt finns ett hjärta som kanske är mer vanligt i en mindre stad eller by, det tror jag är rätt unikt.

Att bli tillfrågad att få vara ambassadör för Hudiksvall känns som en stor ära och är något jag ser fram emot."