Logotype

Etablera företag

Fördelarna med att etablera företag i Hudiksvall är många. Det är enkelt att ta sig hit, det är billigare än att driva företag i storstäderna och här finns boende för alla smaker.

Möten

Att mötas på riktigt blir allt viktigare i vår digitala värld. Vi arrangerar många typer av möten med olika syften och mål men med samma grundtanke – att träffas och lära känna varandra bättre.

 

Öppet Hus

Varför inte börja morgonen med en skön start? Sista fredagen varje månad bjuder vi in till Öppet Hus. Då är du varmt välkommen till oss på HNA för att nätverka med andra företagare, kolla in våra lokaler, ta del av nyheter och träffa oss som jobbar här. Våra samarbetspartners har en stående inbjudan och deltar i den mån de kan.

 

Upplägg

Kl. 07:30-08:00 Kaffe och smörgås.

Kl. 08:00-09:30 Vi presenterar vad vi har på gång när det gäller företagsträffar, utbildningar och evenemang etc. Därefter tar morgonens gästföreläsare vid. Det kan vara allt från ifrån inspirerande företagare till representanter från organisationer som på olika sätt kan stötta dig i ditt företagande.

 

Under kalendarium och på vår Facebook-sida hittar du aktuell information om kommande event.


Det finns alltid tid för samtal efter frukostmötet. Vi finns kvar till kl. 10:30.