Logotype

Etablera företag

Fördelarna med att etablera företag i Hudiksvall är många. Det är enkelt att ta sig hit, det är billigare än att driva företag i storstäderna och här finns boende för alla smaker.

Nätverk

Det finns många olika nätverk och föreningar för dig som företagare i Hudiksvall. Här presenterar vi några av dem.  

Företagarna Hudiksvall

Företagarna är Sveriges största organisation för företagare och jobbar för att skapa bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag i Sverige. Organisationen ägs och styrs av sina medlemmar och är partipolitiskt obunden. 
www.foretagarna.se

Rotary

Rotary är en världsomspännande organisation för ledande personer inom affärsvärld och yrkesliv som ger humanitär service, verkar för högt ställda etiska krav inom samtliga yrkesområden och bidrar till fred och samförstånd i världen. I Hudiksvall har Rotary starkt fäste med tre olika klubbar. 
www.rotary.se

Hudiksvalls Affärskvinnor

Hudiksvalls Affärskvinnor är en ideell förening för kvinnor som är företagare i Hudiksvalls kommun. Föreningen driver frågor som är angelägna för medlemmarna och deltar aktivt i forum där näringslivet träffas. 
Läs mer

Business Professional Women

Business Professional Women, BPW, är en del av den internationella federationen Business and Professional Women International, BPWI. Nätverket är öppet för kvinnor inom alla yrkesområden och arbetar för jämställdhet mellan kvinnor och män med särskilt fokus på arbetsmarknaden.
Läs mer

UF Alumni

UF Alumni är nätverket för alla som har drivit UF-företag och har startats för att få fler företagare och företagsamma människor i Sverige. Alla som någon gång drivit ett UF-företag är välkomna.
www.ungforetagsamhet.se

 

ÄR DU INTRESSERAD AV ATT INGÅ I ETT NÄTVERK AV FÖRETAGARE INOM DIN BRANSCH?