Logotype

Företagarjouren - Din hjälp i coronakrisen

 

 

Företagarjouren
Företagarjouren drivs av Hudiksvalls Näringslivsbolag och är ett samarbete mellan flera företagsfrämjande aktörer för att hjälpa dig som företagare på bästa sätt. Tanken med jouren är att den ska fungera som ”en väg in”, dit du som företagare hör av dig för att få hjälp med de utmaningar som du står inför.

Som företagare kan du exempelvis höra av dig till Företagarjouren för att få hjälp med hur du praktiskt går tillväga för att ansöka om de stödåtgärder som finns, eller få hjälp med att ta fram olika handlingsplaner för ditt företag. ​

”Vi får många samtal och har därför stärkt upp bemanningen genom att koppla på flera aktörer till jouren för att kunna hjälpa till på bästa sätt”, säger Roger Sundström, VD Hudiksvalls Näringslivsbolag.

Företagarjouren fungerar som ”en väg in”, dit du som företagare kan höra av dig för att få svar på dina frågor eller vid behov få vidare hjälp hos en expertrådgivare. Det kan t ex handla om frågor som rör olika stödmöjligheter.

”Vi ser att den administrativa bördan för företagen ökar, bland annat på grund av regeringens krispaket. Därför hjälper vi även till och guidar företagen om hur de praktiskt ska göra för att fylla i olika ansökningsblanketter”, säger Roger Sundström, VD Hudiksvalls Näringslivsbolag.

Flera av er företagare ställer om för att vara mer tillgänglig för era kunder - ni erbjuder nya tjänster för att möta era kunders behov, till exempel hemkörning, takeaway eller andra plattformar att sälja din produkt/tjänst på. Företagarjouren är en del av vår omställning för att kunna vara mer tillgänglig för dig som företagare i den nya situation som råder gällande Coronakrisen (covid-19).

”Företagen i kommunen är vår största prioritet och vi behöver också ställa om för att vara mer tillgänglig för våra kunder, därför startar vi Företagarjouren. Tanken med jouren är att vi snabbt ska hjälpa företagaren på bästa möjliga sätt, säger Mitalee Kotak, Vice VD Hudiksvalls Näringslivsbolag.

 

Steg för steg – så fungerar företagarjouren

  1. Du ringer eller mejlar Företagarjouren 0650 – 55 66 20 | info@hna.se

  2. Företagarjouren svarar på dina frågor och vid behov lotsas du till en av våra expertrådgivare.

  3. En rådgivare tar kontakt med dig för att hjälpa dig med dina behov.

Jourtelefonen är öppen måndag till fredag, 8:00 till 20:00.
0650 – 55 66 20 |  info@hna.se

Företagarjouren är kostnadsfri och allt som diskuteras är under sekretess.


Besök vår sida Vanliga Frågor och Svar.
 
Där hittar du de vanligaste frågorna som företagarjouren får kring COVID-19 och dess konsekvenser. Läs mer på Vanliga Frågor och Svar.

Lyssna gärna på vår POD där vi berättar mer om företagarjouren. Lyssna HÄR!

Samarbetspartners:
Nyföretagarcentrum, Företagarna, Almi, CoompanionPropell Innovation / Fiber Optic Valley - En del av RISE