Logotype

Bygg ditt varumärke med Google My Business

I slutet på mars och början av april kommer Hudiksvalls Näringslivsbolag i samarbete med Google Digitalakademin att erbjuda kostnadsfria livestreamade kurser för småföretagare. Målet är att hjälpa företag att bli mer synliga och framgångsrika online. Alla kurser är kostnadsfria, en timme långa och sänds digitalt.
 
Bygg ditt varumärke med Google My Business

Med ett konto på Google My Business får du mycket mer än bara ett företagskonto. Här kan du lägga upp bilder, erbjudanden och visa vad som gör just ditt företag unikt - helt kostnadsfritt. Redan här börjar du med andra bygga ditt varumärke. Dina kunder kan kommunicera med dig genom telefonsamtal, meddelanden och recensioner och du kan lätt följa med i statistiken över hur dina kunder använder din företagsprofil. 
Anmäl dig till den här kursen och få reda på alla fördelar med Google My Business och vilka funktioner du inte får missa.

 


Passa på att anmäla dig till fler kurser för att få ut mer av din närvaro online
Alla kurser är fyllda med tips och verktyg så att du kommer därifrån med värdefull kunskap som du kan komma igång med direkt. Kurstillfällen:

 

• 26 mars 13:00 - 14:00 Bygg ditt varumärke med Google My Business

• 26 mars 14:10 - 15:10 Från domännamn till färdig hemsida

• 7 april 13:00 - 14:00 Se trafiken på din sida med Google Analytics

• 7 april 14:10 - 15:00 Kom igång med Google Data Studio

• 9 april 9:00 - 10:00 Den ultimata guiden till sociala medier

• 9 april 10:10 - 11:10 Sociala medier - Live Q&A med Jessica Audsley på Rock Social

• 9 april 14:00 - 15:00 Starta webbshop och digitalisera din försäljning

 

Anmäl dig till ett eller flera kurstillfällen på digitaltillväxt.se Du säkrar din plats genom att anmäla dig, därefter får du en länk till kurstillfället.

 

Datum:

Tid:  - 

Plats: Digitalt

Anmäl dig här

Tillbaka