Logotype

Kom igång med Google Data Studio

I slutet på mars och början av april kommer Hudiksvalls Näringslivsbolag i samarbete med Google Digitalakademin att erbjuda kostnadsfria livestreamade kurser för småföretagare. Målet är att hjälpa företag att bli mer synliga och framgångsrika online. Alla kurser är kostnadsfria, en timme långa och sänds digitalt.

Kom igång med Google Data Studio

Din webbplats genererar en stor mängd data och det är inte alltid enkelt att lyfta fram de viktigaste siffrorna eller skapa rapporter på det som är viktigt. Det kostnadsfria Google Data Studio kan hjälpa dig ta fram ett bra analysunderlag och har praktiska rapportfunktioner och fungerar därför bra som komplement till Google Analytics. Här kan du skapa dashboards och rapporter som du enkelt kan dela med ditt team eller andra och dessutom samla den viktigaste datan från Google Analytics på ett ställe designat helt efter din egen smak


Passa på att anmäla dig till fler kurser för att få ut mer av din närvaro online
Alla kurser är fyllda med tips och verktyg så att du kommer därifrån med värdefull kunskap som du kan komma igång med direkt. Kurstillfällen:

 

• 26 mars 13:00 - 14:00 Bygg ditt varumärke med Google My Business

• 26 mars 14:10 - 15:10 Från domännamn till färdig hemsida

• 7 april 13:00 - 14:00 Se trafiken på din sida med Google Analytics

• 7 april 14:10 - 15:00 Kom igång med Google Data Studio

• 9 april 9:00 - 10:00 Den ultimata guiden till sociala medier

• 9 april 10:10 - 11:10 Sociala medier - Live Q&A med Jessica Audsley på Rock Social

• 9 april 14:00 - 15:00 Starta webbshop och digitalisera din försäljning

 

Anmäl dig till ett eller flera kurstillfällen på digitaltillväxt.se Du säkrar din plats genom att anmäla dig, därefter får du en länk till kurstillfället.

 

Datum:

Tid:  - 

Plats: Digitalt

Anmäl dig här

Tillbaka