Logotype

Öppet Hus om rekryteringståget kl. 07:30-09:30

Vi berättar om Rekryteringståget. Välkommen på informationsmöte den 23 feb, då berättar vi mer om detta evenemang och varför du som företagare bör vara med.

År 2050 ska vi vara 50 000 invånare i Hudiksvalls kommun. Det innebär att ytterligare 13 000 personer ska välja att flytta hit under de kommande trettio åren. En förutsättning för att visionen ska bli verklighet är att vi kan erbjuda intressanta jobbmöjligheter, attraktivt boende och en fin livsmiljö.

För att visa upp vad vi har att erbjuda i Hudiksvall arrangerar vi Rekryteringståget.

Hudiksvall blomstrar, konjunkturen hög och det byggs nya bostäder som aldrig förr. Många företag växer så det knakar och behöver ny kompetens för att kunna ta nästa steg. Behovet av lärare, läkare och sjuksköterskor är stort. Med andra ord – det finns gott om jobb i vår kommun. Vi vet också att det finns de med rötter i Hälsingland som funderar på att flytta hem igen eller andra som kan tänka sig att flytta hit.

Varför inte sammanföra dessa?

Sagt och gjort. Söndagen den 16 september arrangerar vi Rekryteringståget. Då fyller vi ett tåg från Stockholm med personer som kan tänka sig att leva, arbeta och bo i Hudiksvall. Väl på plats arrangerar vi en Rekryteringsmässa där våra lokala företag får visa upp sig, berätta om sina kompetensbehov och träffa potentiella arbetssökare. Vi hoppas och tror att du är ett av dessa företag.

 

Välkommen på informationsmötet den 23 feb

 

Tid: 23 feb kl. 08.00 - 09.30 (frukost från 07.30)

Plats: H-huset Håstaholmen, 824 80 Hudiksvall

Anmälan: Anmäl dig här

Vid frågor: Kontakta Karin Snell på karin.snell@hna.se 0650 - 55 66 22 

Datum:

Tid:  - 

Plats: HNA, H-huset, Håstaholmen

Ort: Hudiksvall

Tillbaka