Logotype

Rekryteringståget

Rekryteringståget arrangeras för att bistå det lokala näringslivet i deras jakt på rätt kompetens samt bidra till ökad inflyttning till Hudiksvalls kommun. Evenemanget går ut på att visa upp Hudiksvall för potentiella inflyttare samt sammanföra arbetssökande med arbetsgivare i Hudiksvalls kommun.

Söndagen den 16 september har vi abonnerat ett tåg med 400 platser från Stockholm till Hudiksvall. Målet är att fylla tåget med personer som kan tänka sig att flytta till Hudiksvall för att jobba och leva här. Vi tror att sannolikheten är större att man söker sig till en stad man varit i och har en positiv bild av. Vi tror att denna dag kan bidra till det.  

Tåget avgår från Stockholm Central på morgonen och ankommer Hudiksvalls Station strax före lunch.Ombord på tåget bjuder vi på fika och berättar mer om vad som kommer att hända under dagen. Väl på plats i Hudiksvall får du som gäst besöka en rekryteringsmässa där ett stort antal såväl privata företag som offentliga aktörer finns representerade. Det kommer finnas gott om tid att besöka de olika företagens montrar, mingla, boka in tid för intervjuer samt dela ut sitt CV. Det kommer även ges tillfälle att åka på guidad tur i och runt Hudiksvall för den som önskar. 

Tåget tillbaka till Stockholm avgår ca kl 16.30 och ankommer Stockholms Central ca kl 19.42. Observera att tiderna än så länge är preliminära och kan komma att ändras.

Att följa med på resan kostar 150 kr/person. Då ingår tågresa tur och retur, fika ombord på tåget, entré samt lunch på mässan.

Barn är välkomna att följa med på resan. Det kommer att finnas aktiviteter för dem i direkt anslutning till rekryteringsmässan.

Rekryteringsmässan i Hudiksvall kommer även att vara öppen för andra besökare.

När du registrerar dig anger du vilken utbildning/kompetens du har samt vilken typ av tjänster du är intresserad av. Du anger också om det är några speciella företag du önskar träffa i Hudiksvall. Endast de företag som är utställare samt arrangören får ta del av din information. 

Rekryteringståget arrangeras av Hudiksvalls Näringslivsbolag i samarbete med det lokala näringslivet. 

Läs mer och håll dig uppdaterad HÄR

Datum:

Tid:  - 

Plats: Aktivitetsfabriken, Köpmanbergsvägen 1

Ort: Hudiksvall

Tillbaka