Logotype

20/9 Återbruk - En affärsidè

FRUKOST 20/9
ÅTERBRUK - EN AFFÄRSIDÉ.

Återvinningscentralen på Ulvberget och i Delsbo öppnar upp för nya samarbeten för att återanvända material. Välkommen företag, föreningar, organisationer och du med ideér på framtida samarbeten.

Nu finns det en lag som säger att vi ska återanvända så mycket det går av det som kommer in på återvinningscentralen. På återvinningscentralen kommer det in massor med material, mycket av det som kommer in skulle kunna få nytt liv och användas igen. Därför öppnar nu Ulvbergets- och Delsbo återvinningscentral upp för nya samarbeten.

Kom och se vad som kommer in på återvinningscentralen! Hur kan vi samarbeta för att återanvända material? 

Förutom att ta del av allt som är på gång på Ulvberget, så kommer ni även att få en inspirerande föreläsning av Mattias Goldmann, Tankesmedjan FORES (Forum for Reforms, Entrepreneurship and Sustainability). 2016 utsågs Mattias till mäktigast i hållbarhets Sverige, 2017 var han runner-up i Årets Opinionsbildare. 2018 toppade han Retrievers lista över synlighet bland ickepolitiska. Han är även Dubbad till Riddare i klimatarbete av Franska Regeringen.

Program 
7:30 - 8:00 Frukost.
8:00 - 9:00 Mattias Goldmann, Tankesmedjan FORES.
9:00 - 9:05 Paus.
9:05 - 9:30 Eva B Nilsson, Projektledare Tekniska förvaltningen, Hudiksvalls kommun. Berättar om Ulvergets framtid och deras tankar om att skapa nya samarbeten.

Efter frukosten finns det möjlighet till guidad tur i området, detta tar ca 1 timme.

(Eventet är kostnadsfritt).

När: Fredag 20/9, 7:30 - 9:30.
Var: Ulvbergets återvinningscentral
Ulvberget 2, 824 62 Forsa.

Boka HÄR senast 16/9.

Varmt välkommen! 

 

Tillbaka