Logotype

HYLLA POD med Lars Staffare, Staffare AB

Vi är prisvärd för årets Entreprenör på HYLLA galan! Därför kör vi nu PODavsnitt med de nominerade i vår kategori.
 
En av de nominerade är Lars Staffare, Staffare AB. Lars var även nominerad till ett annat entreprenörspris 2018, nämligen Entrepreneur of the year i Norra Sverige.
 
Staffare AB grundades 1982 av Anders Staffare. Resan började i ett litet kontor på Huddigfabriken med 1 anställd och idag har företaget över 100 anställda och finns på åtta orter med fullservice anläggningar i Bollnäs, Hudiksvall, Timrå, Skellefteå & Luleå. I Stockholm, Västerås & Uppsala finns försäljningskontor.
 
För snart 20 år sedan började Lars som springpojke på företaget och har sedan dess provat på att jobba på verkstaden, lagret, som förare, inom försäljning och ekonomi. 2011 övertog han VD posten efter sin pappa med värdefull kunskap som han samlat på sig genom att arbeta på olika positioner i företaget och genom att arbetat nära sin pappa. Idag omsätter företaget c.a 750 miljoner och är majoritetsägare i HUDDIG.
 
Hos företaget finns några av de största varumärkena inom sina segment, Huddig, Wacker Neuson, Weidemann, Manitou, Massey Ferguson, Rottne, Kverneland, Pöttinger, Trejon. Genom att tillhandahålla produkter och tjänster av högsta kvalitét och ständigt sträva mot att förbättra organisationen med en långsiktighet i varje agerande & kunden i fokus är de en Stark Partner till sina kunder, medarbetare och leverantörer.
 

Tillbaka