Logotype

Karin Snell mot nya utmaningar

Hur har tiden på HNA varit?

Alldeles för kort! Jag har alltid jobbat i privata bolag eller i eget företag. Att få en inblick i kommunal verksamhet och hur allt från politik, förvaltningar och tjänstemän arbetar har varit lärorikt. Under dessa två år har vi på HNA anställt fem personer, startat upp flera större projekt, blivit tydligare i vårt arbetssätt och utvecklat kommunikationen. Idag märks det att Hudiksvalls Näringslivsbolag är en plats som är med och utvecklar kommunens näringsliv. Med kollegor som Ola, Mitalee, Lava, Gitte, Roger, Birgitta, Tommy och Sofie är HNA till ett riktigt bra Näringslivsbolag. 

 

Vad ska du göra nu?

Jag älskar Hudiksvall och den utveckling som nu sker här. Jag ska fortsätta jobba för att utveckla Hudiksvall vilket känns kul. 1 mars går jag in som delägare i "Aktivitetsfabriken i Hudiksvall AB.” Vi kommer driva konferenser, event och möten i lokaler som har en fantastiks miljö och stor kapacitet. Jag kommer även jobba med kommunikationen för ROPH Bolagen som har fler stora projekt på gång. Jag är utbildad Art Director så det kommer bli kul att återta den typen av arbete igen.

 

Kan du berätta om dina framtida arbetsuppgifter?

Aktivitetsfabriken i Hudiksvall ligger i HIAB´s före detta industrilokaler. När fabriken lades ner stod enorma lokaler tomma och en industriepok var över. I dag, några år senare går över 1000 personer in genom portarna till det som i dag är Aktivitetsfabriken. Här finns all form av träning och flera företag har sina kontor och verksamheter här, några konstnärsateljéer finns också i huset. Butiker och nya etableringar är på gång. Restaurangen är fabrikens hjärta och den naturliga mötesplatsen. På området finns Lilla Matsalen som serverar klassisk husmanskost på luncherna. Mitt uppdraget är att utveckla Aktivitetsfabriken.

 

Vad tycker du har varit det bästa med att jobba på HNA?

Att få insikt i hur en kommun fungerar, vart besluten tas, hur arbetet mellan politiken och tjänstehen går till. Att tydliggöra vad ett Näringslivsbolag gör har också varit ett intressant uppdrag. Och så klart variationen i min tjänst, allt från producera annonser, guida potentiella inflyttare till att arrangera möten och hålla i våra Företagarfrukostar med Öppet Hus.Och så klart få nya vänner.

 

Tillbaka