Logotype

Roger Sundström avrapporterar

Snön ligger vit på taken!

Ja jösses vad mycket snö vi fått och vad mycket det har hänt på Hudiksvalls Näringslivsbolag det gångna året.

Snart ett år på tjänsten som VD och ett år som varit fantastisk händelserikt. Dels att få bli del av ett företag med så kompetenta kollegor, samt att få förståelse för vad ett Näringslivsbolag kan bidra och stödja tillväxten i Hudiksvall med. Alla företagsfrämjande aktörer som finns för dig som företagare och som inte vill annat än hjälpa till. Alla inspirerande möten med våra företag under året, totalt för Näringslivsbolaget har det blivit över 280 besök och möten.

Det är flera som firar ett år på Näringslivsbolaget. Ola Sjöström, Näringslivsutvecklare inom  Utveckla, Mitalee Kotak, Näringslivsutvecklare inom Starta, och som också är projektledare för Företagande på lika villkor, som du kommer att få se och höra mer om och där vi projektanställt Birgitta Piippola, affärscoach och Tommy Henriksen, delprojektledare. 

Vi har även utökat vår verksamhet med verksamhetsområdet ”Till Hudiksvall”, inflytt- och medflyttarservice där Lava Bastan är utvecklingsansvarig, där har vi förstärkt med Sofie Jansson under sex månader. Om du följer oss på sociala medier så har du nog inte missat vår rekryteringsmässa och rekryteringståg som vi planerar att genomföra i september.

Så vi är totalt nio medarbetare på Näringslivsbolaget idag vilket innebär en hel del administration och här finns Gitte Lorentzen som håller ihop det administrativa och ekonomiska.

Vår kommunikatör Karin Snell går vidare mot nya äventyr och slutar hos oss den sista februari. Tack vara Karin så syns vi idag i större utsträckning på våra sociala medier #tillhudiksvall, www.facebook.com/HNAHudiksvall/  www.hna.se och även vår POD https://hnahudiksvall.podbean.com/e/hna-pod-1-pilotavsnitt/

 

Vi vill gärna ha in synpunkter på vad vi kan göra för dig som företagare så tveka inte att höra av dig. 

Vi på Hudiksvalls Näringslivsbolag jobbar för ett Roligare och Modigare Hudiksvall!

 

Tillbaka