Logotype

Roger Sundström säger upp sig som VD på Hudiksvalls Näringslivsbolag (HNA)


Roger Sundström, VD Hudiksvalls Näringslivsbolag

 

Roger Sundström som är inne på sitt femte år som VD på Hudiksvalls Näringsliv AB, väljer nu att säga upp sig, hans sista dag som näringslivschef blir den 31 augusti 2021.

 

Varför väljer du att säga upp dig?
För att jag har nått så långt jag kan och känner att jag inte har mer att bidra med i rollen som VD för Hudiksvalls Näringslivsbolag.

 

Vad tar du med dig från din tid som VD?
Jag tar med en wow känsla av vilket fantastiskt näringsliv vi har i Hudiksvall med en stor mångfald av branscher och företag. Hudiksvalls 4 500 aktiva företag gör stor skillnad och bidrar med så mycket till vår kommuns utveckling.

Det finns potential för Hudiksvall att bli den självklara platsen att flytta till och etablera företag på, bara man tar vara på de möjligheter som finns.

 

Vad är du stolt över?
Jag är mest stolt över mina kollegor på Näringslivsbolaget och det högpresterande team som vi byggt upp under dessa år. Det är en ynnest att fått möjlighet att jobbat med ett så fantastiskt gäng och den värdegrund som vi tillsammans tagit fram; Inkluderande, lyhörda, möjliggörare och medvetna.

 

Vad kommer du att sakna?
Jag kommer sakna att göra skillnad tillsammans med mina kollegor och naturligtvis även alla de kontakter jag byggt upp under åren i min roll som näringslivschef.

 Nu fortsätter jag att göra skillnad fast på annat håll.

  

 

Tillbaka