Logotype

Starta företag

Har du en idé som du verkligen tror på eller drömmer du om att vara din egen chef? Vi erbjuder ett flertal tjänster för dig som funderar på att starta eget eller är nybliven företagare.

Nätverk

Det finns många olika nätverk och föreningar för dig som företagare i Hudiksvall. Här presenterar vi några av dem.  

Företagarna Hudiksvall

Företagarna är Sveriges största organisation för företagare och jobbar för att skapa bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag i Sverige. Organisationen ägs och styrs av sina medlemmar och är partipolitiskt obunden. 
företagarna.se/hudiksvall

Hudiksvalls Affärskvinnor

Hudiksvalls Affärskvinnor är en ideell förening för kvinnor som är företagare i Hudiksvalls kommun. Föreningen driver frågor som är angelägna för medlemmarna och deltar aktivt i forum där näringslivet träffas. 
affärskvinnor.se

UF Alumni

UF Alumni är nätverket för alla som har drivit UF-företag och har startats för att få fler företagare och företagsamma människor i Sverige. Alla som någon gång drivit ett UF-företag är välkomna.
ungforetagsamhet.se/alumni

Rotary

Rotary är en världsomspännande organisation för ledande personer inom affärsvärld och yrkesliv som ger humanitär service, verkar för högt ställda etiska krav inom samtliga yrkesområden och bidrar till fred och samförstånd i världen. I Hudiksvall har Rotary starkt fäste med tre olika klubbar. 
Läs mer

 

Är du intresserad av att ingå i ett Nätverk av företagare inom din bransch?