Logotype

Starta företag

Har du en idé som du verkligen tror på eller drömmer du om att vara din egen chef? Vi erbjuder ett flertal tjänster för dig som funderar på att starta eget eller är nybliven företagare.

Rådgivning

Hur kommer jag igång? Vilken bolagsform passar bäst? Blivande eller nyblivna företagare har ofta många frågor. I samarbete med NyföretagarCentrum erbjuder vi kostnadsfri, konfidentiell och personlig rådgivning.

Oavsett om du redan har en klar affärsidé och vill ha hjälp med finslipningen eller om du inte vet i vilken ände du ska börja så är du välkommen till NyföretagarCentrum Hälsinglands rådgivare. De utgår från din affärsidé och ger dig det stöd du behöver för att utforma en komplett affärsplan med kalkyler och budgetar.


Väl investerad tid
NyföretagarCentrums rådgivning gör dig riktigt bra förberedd inför starten av ditt företag. Statistik visar att färre än en procent av de som fått rådgivning gått i konkurs efter tre år. Det är unikt och visar att din tid är väl investerad.

 

Värdefulla kontakter

Alla rådgivare på NyföretagarCentrum har bred kunskap om företagande. Vissa är specialiserade inom områden som exempelvis juridik, finansiering och marknadsföring. Flertalet är företagare själva, med viktiga erfarenheter av vad det innebär att starta eget. De delar generöst med sig av kontakter och nätverk som kan vara bra för dig i ditt företagande.

 

Boka rådgivning
Agnetha Påhlin, Nyföretagarcentrum i Hudiksvall/Nordanstig.
Mobil: 070-666 27 41
e-post: info@agnethapahlin.se
Besöksadress: H-Huset Håstaholmen, Hudiksvall.