Logotype

Starta företag

Har du en idé som du verkligen tror på eller drömmer du om att vara din egen chef? Vi erbjuder ett flertal tjänster för dig som funderar på att starta eget eller är nybliven företagare.

Välkommen som företagare i Hudiksvall


Vad roligt att du valt att starta företag i vår kommun. Du gör en viktig insats för att utveckla kommunen och näringslivet i Hudiksvall. Det är vi väldigt glada för!

 

Vi på Näringslivsenheten (f.d HNA) finns för dig som har startat företag eller vill utveckla ditt företag. Du kan vända dig till oss med alla frågor om företagande - ingen fråga är för stor eller för liten. 

Ibland kan du ha frågor som berör flera förvaltningar eller andra tillståndsgivare, då ordnar vi ett samordningsmöte för att du ska få svar på dina frågor på en gång. 

 

Nätverkande - viktig del i ditt företagande

Att träffa andra, knyta kontakter och få nya insikter och kunskaper är en viktig del i företagandet. Vi anordnar kurser, nätverksträffar, mentorprogram, möten och föreläsningar. För att hålla dig uppdaterad om vad du kan ta del av, besök gärna vår kalender hna.se/kalender

 

Vill du ha vårt nyhetsbrev?
I vårt nyhetsbrev får du aktuella nyheter och information. Inbjudningar till våra nätverk, kurser och evenemang som t.ex. Starta eget kurser, Affärsutvecklingskurs, Mentorprogram och andra träffar. Håll dig uppdaterad genom att annmäla dig på hna.se/nyhetsbrev