Logotype

Utveckla företag

Håller du på att utveckla eller lansera en ny produkt? Eller funderar du på att gå in på en ny marknad? HNA erbjuder en rad tjänster för dig som vill utveckla ditt företag.

När ditt företag har varit igång ett tag kan det vara läge att börja tänka på hur du vill utveckla verksamheten. Du kanske vill söka dig till nya marknader, ta fram en ny produkt eller tjänst eller helt enkelt byta bolagsform. Oavsett hur du vill utveckla ditt företag så hjälper vi dig gärna i det arbetet.

 

Till din tjänst

Hos oss kan du få kvalificerad rådgivning samt information om finansiering, lokaler och mark. Vi bjuder även in till möten och tipsar om nätverk som kan ge dig viktiga kontakter i ditt företagande. Och funderar du på att ge dig ut på en internationell marknad kan vi bistå dig med kontakter till myndigheter och företag som är experter på detta. Kompetensförsörjning är också något vi kan bistå dig med samt att se till att du kommer i kontakt med rätt personer om du vill sälja, avveckla eller kanske köpa ett nytt företag.


Välkommen till oss när du vill utveckla ditt företag!