Logotype

Utveckla företag

Håller du på att utveckla eller lansera en ny produkt? Eller funderar du på att gå in på en ny marknad? HNA erbjuder en rad tjänster för dig som vill utveckla ditt företag.

Export

Går du i exporttankar och behöver rådgivning för att komma igång? Eller hjälp att hitta återförsäljare utanför Sverige? Kontakta oss på HNA. Vi vet vilka du ska prata med.

 

Vill du hellre söka information på egen hand listar vi här några aktörer som kan hjälpa dig med din exportsatsning.

Business Sweden (f.d. Exportrådet)

Business Sweden erbjuder tjänster i alla skeden av ditt företags internationalisering, från kvalificerad rådgivning till handfast etableringsstöd på en ny marknad.

www.businessweden.se

Mellansvenska Handelskammaren

Mellansvenska handelskammaren är en oberoende och opolitisk ideell organisation som verkar för att förbättra företagens möjligheter att utveckla sina affärer – lokalt, regionalt och internationellt. Här kan du få råd om bästa vägen till att etablera kontakter med företag i utlandet. 

http://www.mellansvenskahandelskammaren.se/

Enterprise Europe Network 

Nätverk som hjälper företag att utvecklas och växa på en internationell marknad. Erbjuder rådgivning och hjälp för små till medelstora företag.

http://een.ec.europa.eu/

Kommerskollegium 

Sveriges myndighet för utrikeshandel, EU:s inre marknad och handelspolitik. Arbetar för en fri öppen handel med klara spelregler, både inom och utanför EU.

https://www.kommers.se/