Logotype

Utveckla företag

Håller du på att utveckla eller lansera en ny produkt? Eller funderar du på att gå in på en ny marknad? HNA erbjuder en rad tjänster för dig som vill utveckla ditt företag.

Forskning och innovation

Har du en innovation med potential att växa sig stor? Sitter du på ett patent men saknar tiden att utveckla din idé? Nedan har vi listat ett antal myndigheter och bolag som hjälper kreativa entreprenörer.

Propell

Propell är mötesplatsen för dig som har en idé, uppfinning eller innovation. Det är en plats där roliga startups, nyfikna entreprenörer och spännande individer kan samlas och utvecklas. Propell erbjuder dig coaching, team- och individutveckling, kontorsplats, ett stort kontaktnät och mycket mer.
www.propell.se

VINNOVA

Främjar hållbar tillväxt genom att förbättra förutsättningarna för innovation och att ge bidrag till innovationsprojekt och forskning. Här kan du söka finansiering för din innovation.
www.vinnova.se 

Movexum

Region Gävleborgs företagsinkubator. Här kan du få hjälp att bygga företag av och kommersialisera dina idéer.
www.movexum.se

Almi

Erbjuder kostnadsfri innovationsrådgivning – från idé till lanserad produkt eller tjänst. Hos Almi kan du även diskutera vilka finansieringslösningar som passar dig bäst.
https://www.almi.se/GavleDala/Unik-ide/ 

Drivhuset

Hjälper nya entreprenörer att starta och driva företag genom att erbjuda vägledning, utbildning och en kreativ kontorsmiljö. Drivhuset arbetar högskolenära över hela landet.
www.drivhuset.se/gavleborg