Logotype

Utveckla företag

Håller du på att utveckla eller lansera en ny produkt? Eller funderar du på att gå in på en ny marknad? HNA erbjuder en rad tjänster för dig som vill utveckla ditt företag.

Mentorprogrammet

Som företagare kan det vara skönt att ha en erfaren person att bolla idéer med. Vi koordinerar på uppdrag av ALMI ett mentorprogram i samarbete med näringslivskontoren i Ljusdal och Nordanstig. 

Almis mentorprogram riktar sig till dig som kommit förbi uppstartsfasen i ditt företagande och är redo att låta verksamheten växa och utvecklas nationellt och/eller internationellt. Genom diskussioner och möten med din mentor kommer du själv fram till hur just ditt företag ska utvecklas.

 

Bygger på förtroende
Mentorskap bygger på förtroende, viljan att dela med sig och förmågan att ta till sig. Mentorn fungerar som ett bollplank som guidar dig framåt i syfte att underlätta din tillväxtprocess. 

 

Regelbundna träffar
Programmet pågår under ett år och du och din mentor träffas minst en gång i månaden för att diskutera hur just ditt företag kan utvecklas.Symbolisk avgift
Våra mentorer ställer upp på helt ideell basis. Kostnaden för att delta som adept är 2000 SEK (år 2017). Detta är för att säkerställa ditt engagemang när du anmäler dig.  

Låter det intressant? Kontakta Ola