Logotype

Utveckla företag

Håller du på att utveckla eller lansera en ny produkt? Eller funderar du på att gå in på en ny marknad? HNA erbjuder en rad tjänster för dig som vill utveckla ditt företag.

Nätverk

Nätverk  

Nätverk är en viktig del i vår verksamhet, vi både deltar och driver nätverk inom olika områden kopplat till vårt uppdrag. 


Ett av de nätverk som vi driver just nu är inom livsmedel. Syftet med det nätverket är att det ska starta fler företag inom livsmedelsbranchen och att befintliga företag ska få möjlighet att utvecklas. Detta leder bland annat till fler arbetstillfällen och en ökad lokal produktion av livsmedel.

 

 

Det finns många olika nätverk och föreningar för dig som företagare i Hudiksvall. Här presenterar vi några av dem.  

Företagarna Hudiksvall

Företagarna är Sveriges största organisation för företagare och jobbar för att skapa bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag i Sverige. Organisationen ägs och styrs av sina medlemmar och är partipolitiskt obunden. 
www.foretagarna.se 

Hudiksvalls Affärskvinnor

Hudiksvalls Affärskvinnor är en ideell förening för kvinnor som är företagare i Hudiksvalls kommun. Föreningen driver frågor som är angelägna för medlemmarna och deltar aktivt i forum där näringslivet träffas. 
Läs mer

UF Alumni

UF Alumni är nätverket för alla som har drivit UF-företag och har startats för att få fler företagare och företagsamma människor i Sverige. Alla som någon gång drivit ett UF-företag är välkomna.
www.ungforetagsamhet.se 

 

ÄR DU INTRESSERAD AV ATT INGÅ I ETT NÄTVERK AV FÖRETAGARE INOM DIN BRANSCH?