Logotype

Utveckla företag

Håller du på att utveckla eller lansera en ny produkt? Eller funderar du på att gå in på en ny marknad? HNA erbjuder en rad tjänster för dig som vill utveckla ditt företag.

Riskkapital

Riskkapital är en insats som en finansiär gör i ditt företag för att i framtiden kunna få avkastning på insatsen. Kapitalet kan gå förlorat om inte företaget utvecklas som planerat. Organisationerna nedan erbjuder riskkapital.  

Almi Invest

Almi Invest är Sveriges mest aktiva investerare i startups och gör cirka 70 nyinvesteringar varje år. Affärsidén ska vara skalbar, innovativ och möta ett stort kundbehov regionalt som nationellt.

Läs mer

Industrifonden

Industrifonden investerar i små och medelstora svenska tillväxtföretag främst inom medicinsk teknik, läkemedel, IT och industriell teknik. Bolaget arbetar på affärsmässiga villkor i partnerskap med entreprenörer och andra investerare i syfte att nå avkastning.
Läs mer

Connect Sverige

Connect Sverige är en ideell förening som hjälper tillväxtbolag i olika skeden att vässa sina affärer och komma i kontakt med investerare. Connect är ett privat initiativ utan vinstintresse och finansieras främst av partners i näringslivet.
Läs mer

SVCA

Intresseförening för aktörer inom riskkapitalbranschen. Här kan du lära dig mer om riskkapital.
Läs mer